WIE IS STERK HRM ADVIESBUREAU?

STERK HRM adviesbureau is opgericht door Kristel Tempelman-Britt en staat voor:

 

FLEXIBEL – CREATIEF – RESULTAAT GERICHT – PRAGMATISCH – PRO ACTIEF

 

Na mijn studie facilitair dienstverlening ben ik begonnen met werken in het hotelwezen als Hoofd Housekeeping. Na een aantal jaar ben ik overgestapt naar het vakgebied HRM en heb ik veel ervaring opgedaan binnen de commerciële en internationale sector zoals onder andere als HR Manager bij Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts en als HR adviseur bij het ICT bedrijf RAET. Tevens heb ik ook ervaring opgedaan binnen de non profit als Personeelsmanagementadviseur bij de Politie Gelderland-Midden en als Personeelsadviseur bij UMC St Radboud. Verder heb ik gewerkt als HR Manager bij trans-o-flex Nederland BV.

 

Ik kan mijzelf omschrijven als een persoon met een opgewekt en enthousiast karakter, eerlijk en direct, leergierig en kritisch naar anderen maar ook naar mijzelf. Mijn flexibiliteit is groot daardoor kan ik me makkelijk aanpassen aan de werkwijze, methode en doelstellingen van een bedrijf. Ik ben echt een HR generalist op operationeel, tactisch en strategisch niveau en breed inzetbaar binnen verschillende organisaties op het gebied van o.a. werving & selectie, trainingen en opleidingen, arbeidsrechtelijke en juridische zaken, casemanagement in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.

 

Verder heb ik de afgelopen jaren tijdens mijn opdrachten veel ervaring opgedaan binnen een politiek zeer gevoelige organisaties en ik kan mijzelf zeer goed aan passen aan de verschillende belangen die binnen organisaties aanwezig zijn.

 

Door mijn zeer brede ervaring in verschillende organisaties (van hotelwezen tot aan de politie) ben ik snel ingewerkt waardoor ik vanaf het eerste moment rendement oplever.

Curriculum Vitae
CV-K.Tempelman-Britt.pdf
Adobe Acrobat document 153.8 KB