WIE IS STERK HRM ADVIESBUREAU?

STERK HRM adviesbureau is opgericht door Kristel Tempelman-Britt en staat voor:

 

FLEXIBEL – CREATIEF – RESULTAAT GERICHT – PRAGMATISCH – PRO ACTIEF

 

Mijn naam is Kristel Tempelman-Britt en ben woonachtig in het mooie bosrijke omgeving van Oosterbeek. Ik ben een zelfstandig HR professional en kan mijzelf omschrijven als een persoon met een opgewekt en enthousiast karakter, eerlijk en direct, leergierig en kritisch naar andere maar ook naar mijzelf. Mijn flexibiliteit is groot daardoor kan ik me makkelijk aanpassen aan de werkwijze, methode en doelstellingen van een bedrijf. Ik ben de afgelopen jaren met alle HRM facetten in aanraking geweest en ik heb me ontwikkeld tot een deskundige HRM professional in de volle breedte.

 

Ik ben gedreven, heb een zakelijke instelling, analyseer, ben doortastend en weet daardoor snel tot de kern van de zaak door te dringen. Ik weet mensen te overtuigen, motiveren en straal vertrouwen uit. Veder heb ik een duidelijke visie op HR. Als HR professional is doortastendheid, alertheid en een proactieve houding van essentieel belang. Ik durf te stellen dat ik mijn opdrachten altijd met deze houding uitvoer. Ik krijg er energie van om samen met anderen resultaten te bereiken op een slimme vernieuwende wijze. Ik ben zeer klantgericht en voel me altijd nauw betrokken bij de organisaties van mijn opdrachtgevers. Door mijn werkverleden en karakter aard ik goed in een hectische omgeving.

Ik heb het vermogen om me aan te passen aan elk niveau in de organisatie, weet verschillende belangen te scheiden, krijg onderwerpen op tafel en weet als Business partner coaching, sturing en richting te geven.

 

Verder heb ik de afgelopen jaren tijdens mijn opdrachten veel ervaring opgedaan binnen verschillende politiek zeer gevoelige organisaties en ik kan mijzelf zeer goed aan passen aan de verschillende belangen die binnen een organisaties aanwezig zijn.

 

Graag kom ik een keer met je in gesprek zodat we kunnen kijken of wij iets voor u kunnen betekenen. Wie weet tot snel!

 

Hartelijke groet,

 

Kristel Tempelman-Britt

Curriculum Vitae
CV-K.Tempelman-Britt.pdf
Adobe Acrobat document 153.8 KB